Tehnopolis

Sreda, 20.09.2023.

10:40

Huawei prikazao inovativne gedžete koji integrišu tehnologiju i modu

Na specifičnom događaju održanom u Barseloni međunarodnoj javnosti predstavljena je nova era modernih nosivih uređaja orijentisanih na zdrav život i sportske aktivnosti.

Izvor: B92

Huawei prikazao inovativne gedžete koji integrišu tehnologiju i modu
Foto: Vladimir Bubanja

Time je podignut stepen integracije tehnologije i mode na viši nivo, uz slogan "Fashion Forward". Nije slučajno što je jedan ovakav događaj organizovan upravo u Barseloni, poznatoj po izuzetnoj arhitekturi, gradu čuvenih tapasa, vrhunskog vina, muzike, plesa, mode, umetnosti, prelepih vidikovaca i zaista grad neverovatne energije. Za mnoge ljubitelje putovanja definitivno jedan od najlepših gradova Evrope.

Ali da se vratimo našem glavnom razlogu putovanja u Barselonu, a to je najnovija serija vodećih gedžeta koja je premijerno predstavljena evropskoj publici. Centralni deo ove manifestacije bio je posvećen poslednjim inovacijama iz GT serije pametnih satova, konkretno u pitanju je model – Huawei Watch GT 4.

Ovaj pametni sat donosi korisnicima poboljšane karakteristike dizajna sa moćnim funkcijama za zdravlje i fitness. Dolazi u dve varijante – Prva varijanta je prečnika 46 mm i ona poseduje unikatni osmougaoni dizajn uz snažan i robustan izgled, dok varijanta prečnika 41 mm ima sofisticiranu eleganciju koja podseća na upečatljive komade nakita. Različiti stilovi pružaju korisnicima mogućnost odabira savršenog pratioca za svaku priliku, uvodeći mnoge inovativne i do sada neviđene funkcije.

Nakon dugogodišnjeg istraživanja i razvoja, proizvođač je uspeo da ostvari to da ovaj najnoviji nosivi gedžet poseduje unapređenu tehnologiju praćenja rada srca, a opremljen je i specijalnim inovativnim tehnologijama koje korisnicima obezbeđuju precizan uvid u kvalitet sna, koji je do sada vodeći u ovoj industriji. Pored toga poseduje preko 100 sportskih režima, a takođe donosi i vrhunsko korisničko iskustvo kroz opcije za brze poruke i odgovore, kao i mogućnost preuzimanja aplikacija treće strane za muziku, navigaciju i slično. Međutim, ono što ovaj gedžet čini izuzetno praktičnim jeste baterija čiji kapacitet obezbeđuje optimalno funkcionisanje od čak dve nedelje.

Ono što je veoma bitno istaći je da ovi satovi nisu namenjeni samo korisnicima Huawei telefona, već apsolutno podržavaju maksimalnu kompatibilnost i mogu se povezati sa svim iOS i Android uređajima, uz obezbeđenu privatnost i zaštićenost podataka.
Foto: Vladimir Bubanja
A pored premijere GT4 pametnog sata, Huawei je iskoristio priliku i javnosti predstavio i razne druge nove gedžete. Predstavljene su elegantne i udobne pametne naočare "Eyewear II", kao i najnoviji "Huawei MatePad" tablet računar sa PaperMatte nadogradnjom, a premijerno su prikazane i najnovije BT slušalice visokog kvaliteta zvuka "FreeBuds Pro 3". Ipak utisak je da je najviše pažnje prisutnih izazvalo predstavljanje do sada najluksuznijeg (a verovatno i najskupljeg) pametnog sata, a to je - ZLATNA verzija pametnog sata Huawei Watch Ultimate, za koga verujemo da će definitivno biti neizostavni gedžet za sve ljubitelje glamura i luksuza!

Bilo je tu i svetskih celebrity ličnosti kao što je nekako običaj na ovakvim događajima. Veliku pažnju prisutnih izazvala je atraktivna Pamela Reif, vodeća svetska fitness influenserka, kao i sportista Mo Farah, osvajač zlatne medalje na olimpijskim, svetskim i evropskim igrama. Oni su se pojavili na predstavljanju kao novoimenovani ambasadori ovih nosivih uređaja.

Vladimir Bubanja (Polarotor)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: