Otkriven datum Apple iPhone 13 događaja i vremenski okvir prodaje telefona

iPhone 13 se očekuje da bude najavljen 14. septembra, a globalno lansiranje 24. septembra, prema objavi jednog od Twitter "leakera", Jonu Prosseru. Međutim, on otkriva još par detalja.

Izvor: B92, Appleinsider
Podeli
Foto: DenPhotos / Shutterstock.com
Foto: DenPhotos / Shutterstock.com

Godišnji septembarski iPhone događaj je pred nama, a spekulacije u vezi sa najavom, prednarudžbama i lansiranjem iPhonea 13 su uveliko u toku. Nakon što je izveštaj predložio 17. septembar kao datum lansiranja, "leaker" Jon Prosser ponudio je neko pojašnjenje.

U članku iz FrontPageTech-a, Prosser je objasnio datum 17. septembar i dodao više detalja iz svojih izvora. Kaže da su datumi sa veb stranice e-trgovine bili tačni i usklađeni sa očekivanim datumima.

Prema Prosserovim izvorima, pozivnice za štampu za septembarski događaj izlaze 7. septembra za događaj održan 14. septembra. Datum 17. septembra je za pretprodaju, a ne za lansiranje, pri čemu je 24. septembar pravi datum lansiranja.

Prosser je takođe potvrdio da će svi modeli novog iPhone telefona biti dostupni za pretprodaju u isto vreme. Ranije, iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Mak nisu bili dostupni čitav mesec po puštanju u pretprodaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.