Tehnopolis

Petak, 13.01.2023.

08:20

Ubisoft je u velikim problemima: Otkazane tri igre; Skull and Bones ponovo odložen

Popularni izdavač igara se nalazi u veoma lošoj finansijskoj situaciji, što utiče na kompanijine planove u razvoju i objavi igara.

Izvor: B92, Engadget

Ubisoft je u velikim problemima: Otkazane tri igre; Skull and Bones ponovo odložen
Foto: Profimedia

Ubisoft je otkazao objavu još tri igre, nakon što su prošlog leta ugašena četiri nalova. Pored toga, kompanija je ponovo odložila objavu Skull and Bones igre, koju su mnogi imali priliku da isprobaju još 2017. godine tokom E3 sajma.

Ova simulacija sa piratima je trebalo da se konačno pojavi 9. marta, ali ju je Ubisoft odložio za rani period svoje 2023/24 fiskalne godine, koja počinje u aprilu. Ovo je šesto, javno poznato, odlaganje za Skull and Bones.

U međuvremenu, kompanija je smanjila i svoju finansijsku projekciju za poslednje tromesečje prošle godine (oktobar-decembar), ističući da se suočava sa izmenjenom tržišnom dinamikom koja se fokusirana "mega brendove" i igre koje traju večno, uz sve gore ekonomske uslove koji utiču na potrošače.

Ubisoft planira da se ubuduće fokusira na manji broj igara. Uz Skull and Bones, očekuju nas i Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, kao i neki besplatni naslovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zatreslo se jako: Zemljotres jačine 7,4 stepena

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio je u četvrtak uveče sever Čilea, u blizini granice sa Argentinom, a za sada nema izveštaja o povređenima ili većoj šteti, objavio je Američki geološki zavod.

7:18

19.7.2024.

1 d

Podeli: