The Witcher 3 next-gen izdanje dolazi u drugoj polovini 2021.

Od izlaska mega hit igre The Witcher 3: Wild Hunt prošlo je nekoliko godina, međutim baza igrača koji u hvalospevu pričaju o ovoj igri čini se da je samo veća. Zbog toga, studio CD Project Red uskoro predstavlja izdanje ove igre za konzole sledeće generacije.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: charnsitr / Shutterstock.com
Foto: charnsitr / Shutterstock.com

S korona zatvaranjima u svetu, stvarila se dobra prilika da zaljubljenici u RPG žanr još jednom pođu sa Geraltom i družinom u avanturu dugu desetinama sati, a sa novim izdanjem, koje je namenjeno novoj generaciji konzola, Playstation 5 i Xbox Series X/S, sada će to moći i PC fanovi. Ovo next-gen izdanje je najavljeno još prošle godine, a sada smo dobili i zvaničnu informaciju da izlazak možemo očekivati u drugoj polovini ove godine, piše play.co.rs

Novih detalja o next-gen verziji nema, ali se zna da će na konzolama igra doneti 4K rezoluciju i performanse od 60 sličica u sekundi, uz unapređenu grafiku i niz dodataka koji će iskustvo igranja učiniti prijatnijim. Prema ranijim najavama, ova nadogradnja će biti besplatna za sve koji već u svojem vlasništvu imaju The Witcher 3: Wild Hunt, tako da sada može biti odličan trenutak da je kupe i oni koji do sada nisu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.