Lionel Mesi je postao lik u Call of Duty igri, a fanovima smeta jedna stvar

Lionel Mesi postao je lik u video igrama Call of Duty Modern Warfare II i Call of Duty: Warzone.

Tehnopolis

Izvor: B92, index.hr

Petak, 02.12.2022.

08:15

Default images

Mesi je treći fudbaler koji je ubačen u igru, nakon uključivanja francuskog veznog igrača Pola Pogbe i brazilskog reprezentativca Nejmara.

Zvanični Call of Duty Twitter profil objavio je trejler za igru u kojem se pojavljuju tri fudbalske zvezde i napisao: "Pojačajte svoj spisak igrača ultimativnim hat-trickom. Udružite se s Nejmarom Juniorom, Polom Pogbom i Mesijem u Call of Duty sezoni 1 #Warzone2 i #ModernWarfare2. Mogu biti vaši za 2400 CODpoena. U stvarnom novcu to iznosi 20 dolara".

Sva trojica sportista mogu da se udruže na bojnom polju. Ipak, jedna stvar u igri je zasmetala fanovima Mesija.

"Nisu mu stavili tetovaže?", tvitovao je jedan obožavatelj nakon što je pogledao trejler. Naime, iako Mesi u stvarnom životu ima veliku tetovažu na desnoj ruci, u igri ona nije vidljiva.

I dok u Call of Dutyju Messi trči okolo u vojnoj uniformi i puca na neprijatelje, u stvarnom životu ovih dana neumorno trenira i igra za Argentinu na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: