Gejmeri masovno kopaju po kantama za smeće u ovoj igri VIDEO

Lansirana je nova igra tvoraca Genshin Impacta, zvana Honkai Star Rail, a igrači su otkrili da se u njoj nagrađuje za kopanje po kantama za smeće.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 28.04.2023.

11:45

Default images

Takozvani HoYoverse je ovih dana proširen, pa je nedavno lansiran svemirski fantasy naslov Honkai Star Rail. Novi naslov tvoraca Genshin Impacta dostupan je na PC-u i mobilnim uređajima.

Za sada je još teško reći da li će igra dostići popularnost svog gacha prethodnika, ali za početak imamo jednu pomalo komičnu situaciju koja na zanimljiv način oslikava o kakvoj se igri radi.

Naime, to je igra koja nagrađuje igrače za kopanje po kantama za smeće. I sudeći po prvim reakcijama na Redditu i Twitteru, igrači su time oduševljeni.

Da budemo korektni, rovarenje po smeću nije nova stvar za video igre. BioShock Infinite omogućava da hranu za obnavljanje energije između ostalog pronađete i u smeću. Glad ne pita! Disco Elysium takođe omogućava skupljanje flaša po smeću kako bi se prodale za sitniš. Međutim, izgleda da Honkai Star Rail od čitave stvari mehanike pretrage kanti za smeće pravi događaj s pričom. Tako ima opise pojedinačnih kanti za smeće i kaže vam koliko je koja kanta čista. Ima poruke od KRALJA SMEĆA. Opisuje kako saputnici reaguju na vaše kopanje po smeću. Daje vam opcije kako da pristupite kopanju po kanti za smeće. Počne da filozofira da ste se pronašli kopajući u tami kante za smeće.

I povremeno vas nagradi vrednom nagradom, tako da vas motiviše na ponovno kopanje po smeću. Dakle, radi se zaista o next-gen kopanju po smeću u igrama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: