Football Manager 2024: Top 3 najbolja veznjaka (MC)

Jaka sredina je, po mišljenju mnogih, ključ u današnjem fudbalu. Kao i inače, ono što je u realnosti, gotovo nepogrešivo se prenosi i na Football Manager 2024. Zbog toga vam donosimo kratak pregled tri najbolja centralna vezna (MC) u ovoj video-igri.

Izvor: GameRant
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Frenki de Jong - 26 godina; cena: 109 miliona dolara; plata: 243k dolara

Igrači koji imaju završni pas za koji protivnici ne znaju rešenje, uvek su sjajan dodatak svakom timu. Upravo je De Jong jedan takav igrač, a s obzirom na to da ima ocenu 17 za Anticipation, dobar je i u osvajanju lopte nazad.

Nije više u cvetu mladosti, ali nije ni prestar - 26 godina je, reklo bi se, taman koliko treba da bi bio dovoljno iskusan, a da i dalje može da drži sredinu terena. Ako odlučite da ga kupite, možda biste mogli jedino da razmislite o tome da mu malo nadogradite defanzivne sposobnosti.

2. Federiko Valverde - 24 godine; cena: 119 miliona dolara; plata: 190k dolara

Možda je i dalje pomalo u senci Modrića i Krosa, ali Valverde ima ocenu 17 u odeljcima Pace, Natural Fitness, Stamina i Acceleration. Ovo je sasvim dovoljno da bude vredan dodatak vašoj sredini terena.

Ako odlučite da vam igra krilo, može i to, ima sve neophodne statistike da bi vam doprineo u toj ulozi. S obzirom na to da ima 17 za Long Shots, Teamwork i Work Rate, a dovoljno je mlad, ima sav potencijal da bude jedan od najboljih ceznjaka na svetu.

1. Džud Belingem - 20 godina; cena: 133 miliona dolara; plata: 349k dolara

Da li je uopšte bilo sumnje ko će biti na prvom mestu? Dobro, malo smo i otkrili naslovnom fotografijom. U svakom slučaju, verovatno najbolje pojačanje ove sezone ima samo 20 godina, a sa ocenom 20 za Determination, ne treba ni da razmišljate da li vam je potreban - sigurno jeste.

Jedina stvar koja bi mogla da bude prepreka ako odlučite da kupite Belingema jeste suluda plata koju ima u Real Madridu. Jedino što možemo da savetujemo: probajte sa nekim klubom kome su šeici vlasnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.