Final Fantasy 16 konačno stiže i na PC

Reditelj igre Final Fantasy 16 potvrdio je da je u toku razvoj PC verzije ovog naslova. Više informacija o izdanju za PC uslediće krajem ove godine.

Izvor: hcl.hr
Podeli
Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com
Foto: Diego Thomazini / Shutterstock.com

Juče je reditelj igre Final Fantasyja 16 otkrio nekoliko novih stvari u vezi sa ovom igrom. Potvrđeno je tako da će igra u budućnosti dobiti dve manje ekspanzije koje će se plaćati. Nije otkriveno koju će priču pratiti ta proširenja, ali je rečeno da će se odvijati u istom svetu, Valisthaeji.

Takođe je potvrđeno da je Final Fantasy 16 trenutno u razvoju i za PC platformu. Više informacija o PC verziji trebalo bi da dobijemo krajem godine, što nam sugeriše da Cliveova avantura neće biti spremna za PC publiku u 2023. godini.

Alternativno, Square Enix možda sa Sonyjem ima neki dogovor o privremenoj ekskluzivnosti, tako da morada protekne određeni period da bi PC verzija postala dostupna.

Što se tiče verzije za PlayStation 5, ona je sada ažurirana i dopunjena alternativnim kostimima i transmog opcijom za oružja. Takođe, može da se nabavi na popustu od 20%.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.