Diablo IV stiže sledeće godine: Nekromanser klasa i otvoreni svet VIDEO

S obzirom na to da će Microsoft uskoro postati vlasnik Activision Blizzarda, bilo je očekivano da vidimo neku objavu u vezi sa Diablo franšizom tokom Summer Game Fest događaja, što se i desilo.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Utorak, 14.06.2022.

08:20

Diablo IV stiže sledeće godine: Nekromanser klasa i otvoreni svet VIDEO
Foto: Profimedia

Još od 2019. godine smo znali da stiže direktan nastavak za franšizu, a sada smo dobili još jedan dublji uvid u Diablo IV. Igra se očekuje u nekom trenutku tokom 2023. godine.

Developeri obećavaju drugačiju vrstu Diablo igre, sa mogućnošću istraživanja otvorenog sveta, boljim prilagođavanjem likova i opcijom menjanja stila igre preko različitih veština. Još jedna klasa, koja je potvrđena, je nekromanser. Ukoliko igrač očisti neku oblast od zla, pretvoriće je u prijateljski nastrojenu oblast podobniu za trgovinu i sve drugo što ne uključuje uništavanje čudovišta. Očekuju se i posebne zone za PvP duele, kao i prilagodljivua težina gde će talentovani igrači biti "obeleženi" za PvP u otvorenom svetu.

Objava nove Diablo igre ne može da stigne u boljem trenutku. Novi Diablo nismo videli u poslednjih 10 godina, ne računajući Diablo Immortal, koji je nedavno stigao na mobilne uređaje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

22 h

Podeli: