The Witcher 3 next-gen izdanje dolazi u drugoj polovini 2021.

Od izlaska mega hit igre The Witcher 3: Wild Hunt prošlo je nekoliko godina, međutim baza igrača koji u hvalospevu pričaju o ovoj igri čini se da je samo veća. Zbog toga, studio CD Project Red uskoro predstavlja izdanje ove igre za konzole sledeće generacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.04.2021.

10:45

The Witcher 3 next-gen izdanje dolazi u drugoj polovini 2021.
Foto: charnsitr / Shutterstock.com

S korona zatvaranjima u svetu, stvarila se dobra prilika da zaljubljenici u RPG žanr još jednom pođu sa Geraltom i družinom u avanturu dugu desetinama sati, a sa novim izdanjem, koje je namenjeno novoj generaciji konzola, Playstation 5 i Xbox Series X/S, sada će to moći i PC fanovi. Ovo next-gen izdanje je najavljeno još prošle godine, a sada smo dobili i zvaničnu informaciju da izlazak možemo očekivati u drugoj polovini ove godine, piše play.co.rs

Novih detalja o next-gen verziji nema, ali se zna da će na konzolama igra doneti 4K rezoluciju i performanse od 60 sličica u sekundi, uz unapređenu grafiku i niz dodataka koji će iskustvo igranja učiniti prijatnijim. Prema ranijim najavama, ova nadogradnja će biti besplatna za sve koji već u svojem vlasništvu imaju The Witcher 3: Wild Hunt, tako da sada može biti odličan trenutak da je kupe i oni koji do sada nisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: