Ovo je trenutno najiščekivanija igra na Steamu

Steam kao platforma već odavno pruža mogućnost igračima da one nadolazeće naslove koji su ima zapali za oko dodaju na listu želja kako bi dobijali razna obaveštenja o razvoju i popustima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.12.2018.

17:17

Ovo je trenutno najiščekivanija igra na Steamu

I mi sami redovno koristimo Steam Wishlist, a sada zahvaljujući tom funkcionalnošću(i otkriću jednog korisnika Twittera) saznajemo koje su to trenutno najiščekivanije igre koje će se pojaviti na ovoj platformi.

Igra koju trenutno fanovi željno očekuju je ona koja dolazi iz studija From Software – Sekiro: Shadows Die Twice – avantura koja vuče korene iz Dark Souls igara i koja donosi neka osveženja po pitanju gejmpleja.

Od ostalih igara koje se očekuju sa nestrpljenjem u narednoj godini imamo rimejk Resident Evil 2, koji nas sa svakim novim detaljem sve više oduševljava, a na listi se nalaze i Metro: Exodus, Devil May Cry 5, kao i nedavno najavljeni RPG studija Obsidian – Outer Worlds.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: