Potvrđeno: Skybound radi poslednje dve epizode Walking Deada

Evo malo radosti i za fanove The Walking Dead serijala igara, na kojem je radio nesrećni Telltale, koji se nakon godina problema gasi i veliki broj developera bukvalno preko noći ostaje bez poslova.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Nakon nekoliko nedelja razmataranja da li će Walking Dead igra ostati nedovršena, Telltale Games je uspeo da se dogovori sa developerima studija Skybound Games koji su preuzeli serijal pod svoje okrilje i doneće poslednje dve epizode čitavog serijala u svojoj izvedbi, piše Play.

Skybound studio je popularan po kreiranju mnogih stripova, među kojima se nalazi i Walking Dead, tako da smo sigurni da će oni na najbolji mogući način preneti ono što je Telltale trebao da završi.

Studio takođe ima iskustva u izradi video igara, što je još jedna olakšavajuća okolnost za sve fanove.

Gejming

U pripremi novi dokumentarac o GTA V

Grand Theft Auto V je zaista zapanjujuća igra, prvo je svojom tehnologijom oduševila na milione igrača sa pojavljivanjem za stariju generaciju konzola, a kasnije i na novoj generaciji, a PC igrači su bili zadovoljni time da je u pitanju odličan port.

Gejming petak 19.10. 08:35 Komentara: 1

Review: NBA 2k19

OK, odmah na početku da razjasnimo neke stvari. Ljut sam na 2K odavno. Mnogo su se ljudi opustili poslednjih par godina i ušao sam u pisanje ove recenzije sa dozom predrasude, jer mi se čini da simulacija košarke odavno nije toliko stagnirala kao poslednjih, otprilike, 5 godina.

Gejming petak 12.10. 15:30 Komentara: 9
strana 1 od 13 idi na stranu