Želite uređaj sa autogramom Raspućina, Majkla Džeksona ili Napoleona? Tu je Caviar VIDEO

Caviar je poznat po ukrašavanju telefona i drugih gedžeta različitim raritetima i kolekcionarskim elementima. Ovoga puta, umesto plemenitih metala i dragulja, brend se odlučio za autograme.

Tehnopolis

Izvor: B92, Caviar

Petak, 18.03.2022.

12:46

Default images

Kompanija je objavila četiri modela, na kojima se nalaze potpisi Raspućina, Napoleona, Majkla Džeksona, Stiva Džobsa i Ilona Maska. Najavljeno je da će budući modeli dobiti još više potpisa ljudi iz različitih sfera (sportisti, autori, političari i drugi).

Centralno mesto u najnovijoj ponudi ima iPad Pro 11 (2021), sa porukom Grigorija raspućina. Na poleđini se nalazi dvostruka zlatna oplata, na kojoj je ugravirana Raspućinova poruka, pisana rukom. Ispisana je na ruskom, a prevod je: "Znam da si ponosan kao car Irod, ušao si kao lisica, a hoćeš da odeš kao vuk, Raspućin".

Biće prodat samo jedan ovakav iPad Pro 11 (2021) tablet, a srećni kupac može da ga dobije po ceni nešto višoj od 90.000 dolara.

Kada su u pitanju ostali autogrami, oni će biti ugravirani na iPhone 13 – mini, Pro ili Pro Max. Za svaki od potpisa će biti kreiran po jedan model, a korisnik će imati mogućnost izbora iPhone modela.

Cena uređaja sa potpisom Napoleona kreće od 75.000 dolara, dok će ostala tri koštati oko 25.000 dolara u zavisnosti od konfiguracije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: