Samsung najavljuje ultimativno "Ultra" iskustvo VIDEO

Samsung će u februaru održati svoj sledeći Unpacked događaj, tokom kojeg se očekuje objava kompanijine nove linije Galaxy S22 telefona.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 21.01.2022.

12:22

Default images

Tokom objave, TM Rot - predsednik i šef poslovanja kompanije Samsung Electronics je istakao da nas očekuje "najistaknutiji uređaj iz S serije, koji je ikada kreiran".

Ovo je jasan znak da će biti objavljen model, koji će zameniti Galaxy Note seriju i imaće podršku za Samsung S-Pen pametnu olovku.

Samsung takođe potencira Galaxy S22 Ultra model rečenicom: "Spremite se za ultimativno Ultra iskustvo".

Korisnici Galaxy S21 Ultra modela već mogu da koriste S-Pen, ali olovka nije smeštena u slot na telefonu. Pored toga, prateća futrola čini telefon nezgrapnim. To bi trebalo da se promeni od februara.

U svojoj najavi, zvaničnik Samsunga opisuje i iskustvo u segmentu kamera, ističući da će korisnici imati mogućnost da kreiraju najbolje i najsvetlije noćne fotografije i video klipove koje su ikada napravili telefonom. Tokom dana će uživati u snazi, brzini i alatkama za fotografisanje.

Samsung nije objavio zvanični datum predstavljanja Galaxy S22 linije, a glasine od ranije su pominjale da će to biti 8. februar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: