Samsung Galaxy Z Flip 5 na novim fotografijama – evo šta je izmenjeno

Očekuje se da ćemo tokom ove godine dobiti preklopne telefone sa većim spoljašnjim ekranima. Ovo su već najavili neki proizvođači, a sada to sugerišu i novi renderi Galaxy Z Flip 5 telefona.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.05.2023.

08:15

Default images

OPPO Find N2 Flip je već stigao sa 3,26-inčnim eksternim ekranom, dok Vivo X Flip ima 3-inčni spoljašnji displej. Veći ekran će koristiti i predstojeći Motorola Razr 40 Ultra, a prema svemu sudeći i Galaxy Z Flip 5.

Prošlogodišnji Samsung Galaxy Z Flip 4 je koristio 1,9-inčni spoljašnji ekran. Sada najnoviji renderi pokazuju redizajnirani displej spolja, koji ne samo da je veći nego ima i jedinstven dizajn.

Galaxy Z Fold 5 CAD renderi pokazuju da telefon poseduje otvor za prednju kameru u unutrašnjem ekranu, koji bi trebalo da ima veličinu od 6,7 inča.

Na poleđini, telefon će imati jedinstveno dizajniran eksterni displej, koji nije četvrtsat niti pravougaoni, već više podseća na ikonicu foldera na računarima.

Očekuje se da će Samsung ponuditi više funkcija za ovaj povećani spoljašnji ekran. Na poleđini se nalaze i dve kamere, uz LED blic.

Samsung još uvek nije potvrdio kada planira da predstavi svoje nove telefone sa fleksibilnim ekranima, a glasine sugerišu da bi Z Fold 5 i Z Flip 5 trebalo da budu predstavljeni tokom poslednje nedelje jula.

Više fotografija Samsung Galaxy Z Flip 5 telefona pogledajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: