Samsung Galaxy S23 će imati deblji okvir oko ekrana

Prošle nedelje, dojavljivač Ice Universe je objavio tačne dimenzije Galaxy S23 serije telefona, koja će biti za delić milimetra duža i šira od S22 serije. Sada znamo gde je to povećanje otišlo.

Izvor: B92, GSMArena
Podeli

Prema navodima dojavljivača, dodatno povećanje od 0,3 milimetra na Galaxy S23 modelima odraziće se na povećanje okvira oko ekrana. To povećanje će iznositi oko 0,15 milimetara sa svih strana oko displeja (koji zadržava veličinu od 6,1 inč).

Galaxy S23+ je za 0,4 milimetra duži i širi od svog prethodnika, što će se odraziti na povećanje okvira za 0,2 milimetra (ekran i ovog modela će zadržati velićinu od 6,6 inča).

Galaxy S23 Ultra je takođe nešto veći od svog prethodnika (+0,1mm dužina i +0,2mm širina), tako da se i za njega očekuje ista sudbina kao i kod gore navedenih modela.

Izveštaji od ranije su sugerisali da će dizajn, ekran, kamere i senzor otiska prsta na Galaxy S23 i Galaxy S23+ telefonima ostati isti kao kod prethodnika. Pomenute telefone će, kao i Samsung Galaxy S23 Ultra, pokretati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 čip.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.