Ovaj telefon će imati 24 GB RAM-a

Nove informacije o OnePlus 12 telefonu sugerišu da bi uređaj mogao mogao da bude objavljen s varijacijama od 16 GB i 24 GB RAM-a, maksimalne veličine slične Ace 2 Pro modelu.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: rafapress / Shutterstock.com
Foto: rafapress / Shutterstock.com

Glasine su takođe ukazale na mogućnost povratka periskop senzora od 64 MP na OnePlus 12. Priča se i da će telefon biti globalno predstavljen u januaru 2024. godine, a ne u decembru ove godine.

Ove nove informacije dolaze od kineskog Weibo dojavljivača Digital Chat Stationa, koji kaže da bi OnePlus 12 mogao da stigne sa pomenutim varijantama RAM-a. To je značajna nadogradnja, s obzirom na to da trenutna generacija OnePlus 11 nudi do 16 GB RAM-a. Dalje, DCS kaže da uređaj podržava Snapdragon 8 Gen 3 čipset, a sve prenosi Android Central.

DCS dodaje da bi OnePlus 12 mogao da ponudi trostruki sistem kamera, sa 50MP IMX9xx senzorom kao primarnim objektivom. Ultraširoka kamera od 50MP i periskop telefoto senzor od 64MP s 3x zumom navodno bi mogli d azaokruže sistem sa kamerama. Poslednja glasina odnosi se na unutrašnju bateriju od 5400 mAh s brzim punjenjem od 100W i bežičnim punjenjem od 50W.

Još u julu su krenule da kruže glasine o specifikacijama uređaja

Prethodno se šuškalo da će OnePlus 12 imati periskop objektiv, ali su te glasine zamrle da bi se sada ponovno pojavile. Za informacije o periskop objektivu, o kojem se opet spekuliše, izgleda da ćemo morati da sačekamu zvaničnu objavu OnePlusa.

Navodni dizajn deluje isto kao kod prethodnog vodećeg OnePlus uređaja, međutim, renderi pokazuju da bi brend umesto toga mogao da pomeri svoju selfi kameru u središte 6,7-inčnog 2K ekrana.

Još jednom na kraju ponavljamo da su ovo glasine i da ništa zvanično nije potvrđeno pa čćemo morati da sačekamo i zvanično saopštenje OnePlusa kada je u pitanju kompanijin najnoviji vehunski telefon.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.