Tehnopolis

Ponedeljak, 04.04.2022.

18:23

"Ne očekujte savitljivi Apple telefon pre 2025. godine"

Renomirani analitičar IT tržišta sugeriše da javnost najverovatnije neće videti Apple savitljivi telefon pre 2025. godine.

Izvor: B92, Pocket-lint

Ilustracija/Foto: D_Zheleva/Shutterstock

Ming-Či Kuo, koji je već godinama izvor pouzdanih informacija o planovima kompanije Apple, ažurirao je svoja očekivanja. On ističe da će Apple u nekom trenutko objaviti ovakav uređaj, ali je pojasnio da će 2025. godina biti najranije kada bi se to moglo dogoditi. Još jedna nepoznanica, koja se pojavila u vidu glasina prethodnih meseci, jeste koji uređaj će prvi dobiti fleksibilnu formu. Neki izveštaji su sugerisali da Apple sprema veći uređaj u iPad stilu, dok drugi pominju da će to biti iPhone.

Naravno, od kompanije Apple se ne očekuju nikakve zvanične informacije o ovom projektu, a tako će ostati sve dok kompanija ne bude spremna da uređaj pusti u pretrpodaju. Do tada nas očekuje nekoliko godina glasina i nagađanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: