Tehnopolis

Petak, 14.10.2022.

11:30

Honor 80 Pro+ bi mogao biti odličan telefon

Honor 80 Pro+ biti najskuplji i najbolji član nove serije telefona.

Izvor: B92, Bajtbox

Default images

Kompanija Honor od svoje nezavisnosti već se pozicionirala kao bitan igrač na tržištu pametnih telefona. Naročito se to odnosi na kinesko tržište, gde Honor iz dana u dan beleži sve veću popularnost. Kompanija je juče predstavila Honor X40 GT, a sada stižu informacije o predstojećem Honor 80 Pro+ telefonu.

Poznati dojavljivač Digital Chat Station otkrio je neke detalje o predstojećem članu Honor 80 serije. On tako navodi da će Honor 80 Pro+ biti najskuplji i najbolji član ove serije, a pored njega tu će još biti obični Honor 80 i Honor 80 Pro.

Honor 80 Pro+ navodno će stići sa 1.5K AMOLED "fleksibilnim" ekranom, što verovatno znači da je u pitanju zakrivljeni ekran. Navodno će ovaj model pokretati Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 čip, koji će stići u kombinaciji sa do 12GB radne memorije (RAM-a).

Ono što je fokus izveštaja Digital Chat Stationa jeste kamera telefona. Naime, u izveštaju se navodi da će Honor 80 Pro+ stići sa 200MP glavnom kamerom. Honor će se tako verovatno pridružiti ostalim proizvođačima koji su u prethodnom periodu predstavili svoje telefone sa 200MP senzorom kamere.

Za kraj izveštaja, sugeriše se da bi telefon mogao imati podršku za brzo punjenje od 100W. Kada pogledamo ove moguće specifikacije, deluje da bi Honor 80 Pro+ mogao biti itekako dobar telefon.

Očekuje se da će Honor 80 serija biti predstavljena do kraja ove godine, pa se očekuje da ćemo u narednim danima i nedeljama saznati više detalja o njoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: