Ovo je bio najprodavaniji i omiljeni gedžet mnogih u 2019. godini

Sa krajem 2019. godine postali smo malo nostalgični. Nostalgiju možemo da okrivimo za to što je za gedžet godine izabran Nintendo Switch Lite koji se pojavio u septembru i podsetio nas na neka davna vremena kada smo igrice igrali "u hodu" na prenosivim uređajima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos/skvalval
Foto: Depositphotos/skvalval

Dok sve veću pažnju korisnika u svetu preuzimaju pametni telefoni, veoma je korisno imati uz sebe uređaj koji je napravljen samo da bi se na njemu igrale igrice.

Pojavio se u mnogo različitih boja i za razliku od svog prethodnika Nintendo Switc-a nije vezan za televizor već je mobilan i možete ga koristiti bilo gde, piše CNN.

Nova Lite verzija je manja, lagana i jeftinija. Cena mu je oko 200 američkih dolara i možete igrati na njemu skoro sve igrice kao na starijoj verziji.

Switch je najbolje prodavan u 2019. godini i jedina je platforma koja pokazuje porast iz godine u godinu. Samo u toku nedelje kada se slavi Dan zahvalnosti prodato je oko 830.000 komada Nintendo Switch i Switch Lite u SAD. Bila je to nedelja najveće prodaje u istoriji Nintedno Switch-a koji je lansiran 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 72 idi na stranu