Windows na pretplatu i MWC na leto [podcast]

Windows je dobio još jednu etiketu, a MWC umalo promakao.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 16.07.2021.

08:00

Windows na pretplatu i MWC na leto [podcast]
Foto: Microsoft

Da 11 ne bude jedina nova oznaka, Microsoft je obelodanio i Windows 365, pretplatu koja će omogućiti korišćenje Windowsa iz clouda, na bilo kom uređaju ili operativnom sistemu. Dok smo analizirali šta je i za koga je, stigle su vesti i o cenama kojih u ovoj epizodi zbog toga nema. MWC ove godine umalo je promakao, Google je i dalje na meti regulatora i država, Sir Tim Berners-Lee prodao je NFT izvornog koda weba za 5,4 miliona dolara, WhatsApp konačno će raditi na više uređaja, a Twitter se otarasio svoje verzije storija. Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan) i Mastodonu, Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: