Aktuelno 7

24.04.2024.

21:11

Bajden za zabranu, ali neće prestati da koristi TikTok

Iz štaba predizborne kampanje Džozefa Bajdena danas je saopšteno da će aplikacija TikTok i dalje biti korišćena, iako je potpisao zakon kojim TikToku preti zabrana ako je kineski vlasnici ne prodaju.

Izvor: Tanjug

Bajden za zabranu, ali neće prestati da koristi TikTok
Tanjug/AP Photo/Evan Vucci

Podeli:

"Fragmentirano medijsko okruženje zahteva od nas da budemo prisutni i komuniciramo sa biračima tamo gde se oni nalaze, a to uključuje i onlajn komuniciranje", izjavio je neimenovani zvaničnik Bajdenove kampanje, prenosi Rojters. 

Istiakao je se da je TikTok jedna od brojnih aplikacija preko koje se Bajdenova kampanja trudi da njihove poruke "budu vidljive što većem broju birača".

Dodao je da će se primenjivati "poboljšane mere bezbednosti" prilikom korišćenja ove aplikacije.

Odluka Bajdenove kampanje je doneta u trenutku kada je sve veći broj mladih, levo orijentisanih glasača, korisnika ove aplikacije, uznemiren zbog Bajdenove politike prema ratu u Gazi i masovno protestuje na univerzitetima širom zemlje.

Podeli:

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: