Nova vest
close

Džo Bajden

"Mentalno nesposoban? Razvaljujem!"

I, Bajden se pojavio – prvi put nakon otkrivanja dijagnoze VIDEO

Bivši predsednik SAD Džozef Bajden prvi put se danas obratio javnosti otkako je saopštio da ima agresivni oblik raka prostate, i to je učinio čvrstim glasom na sumornom okupljanju povodom Dana sećanja, a kasnije se osmehnuo i rekao da se "oseća dobro".

23:50

30.5.2025.

21 d

Svet

Tramp udario na Bajdena: "Ne treba ga sažaljevati"

Predsednik SAD Donald Tramp pohvalio je Ilona Maska za njegove napore na smanjenju savezne potrošnje tokom zajedničke konferencije za novinare danas u Ovalnom kabinetu, nakon što je Mask najavio da se povlači iz administracije.

22:35

30.5.2025.

21 d

Svet

Džo Bajden ima rak

Bivšem predsedniku SAD Džou Bajdenu dijagnostikovan je agresivan oblik raka prostate, a rak mu se proširio na kosti.

22:20

18.5.2025.

33 d

Svet

Bajden otkrio: Ja sam kriv za njegov povratak

BIVŠI američki predsednik Džo Bajden rekao je da preuzima deo odgovornosti za reizbor Donalda Trampa u Belu kuću. "Da, preuzimam odgovornost, jer, vidite, bio sam odgovoran, a on je pobedio. Dakle, ja preuzimam odgovornost", rekao je on tokom intervjua.

9:20

9.5.2025.

43 d

Svet

Prvi intervju Bajdena: Šta se ovde dešava?

Bivši predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da pritisak administracije predsednika SAD Donalda Trampa na Ukrajinu da preda teritoriju Rusiji predstavlja "savremeno umirivanje agresora".

11:10

7.5.2025.

45 d

Svet

Tramp okrivio Bajdena

Predsednik SAD Donald Tramp poručio je nakon izveštaja da je američka ekonomija u prvom kvartalu 2025. neočekvano pala za 0,3 odsto, da problem nisu carine, već loša uprava administracije bivšeg predsednika Džoa Bajdena, a da će zemlja ubrzo "procvetati".

20:00

30.4.2025.

52 d

Svet

Stiže i Džozef

Bivši predsednik Džozef Bajden trebalo bi da prisustvuje sahrani pape Franje u subotu u Vatikanu, prema više izvora upoznatih sa njegovim planovima, objavio je Si-Bi-Es njuz (CBS News).

9:09

25.4.2025.

57 d

Izdvajamo

Info - B92

Život - B92

drugi put za dva dana

Oglasili se Hrvati: Evo šta je sa požarom

Požar koji je jutros buknuo u Marušićima, Mimicama i Pisku kod Omiša, drugi put za dva dana, stavljen je pod kontrolu nakon intervencije vatrogasaca, izjavio je danas okružni vatrogasni komandant Ivan Kovačević.

18:23

21.6.2025.

1 h

Aktuelno

Poznati glumac preminuo u snu

Holivudska zvezda, Džek Bets, preminula je u 96. godini u snu u svom domu, saopštio je njegov nećak. Glumac je bio najpoznatiji po ulogama u filmovima poput Spajdermena i Betmena.

12:51

21.6.2025.

7 h

Latest Novo Sport Sport b92 Video Video Menu Menu