Nova vest
Zimski sportovi

Utorak, 16.04.2019.

20:28

Nokaut na hokeju VIDEO

Jedan od najboljih hokejaša današnjice i igrač Vašington Kapitalsa, Aleks Ovečkin, nokautirao je Andreja Svečnikova u tuči u trećoj utakmici plej of serije.

Izvor: SN

Autor: SN

Nokaut na hokeju VIDEO
Photo by Grant Halverson/Getty Images

Bitka za Stenli kup je već uveliko počela, a Vašington Kapitalsi i Severna Karolina Hurikansi su odigrali već tri utakmice i rezultat u seriji je 2:1 za Kapitalse, koji su pobedili u prva dva meča u svojoj hali.

Aktuelni šampion NHL–a je došao u Severnu Karolinu kako bi se odigrao meč broj tri, a on je u potpunosti pripao Hurikansima, koji su deklasirali "Kapse" sa 5:0. Tokom ovog meča, mladi Andrej Svečnikov ušao je u obračun sa jednim od najboljih skorera današnjice, Aleksom Ovečkinom što se po njega baš i nije najbolje završilo.

Dosta isksuniji Ovečkin zna kako da "iznese tuču" pa je sa nekoliko preciznih udaraca nokautirao Svečnikova, a video zapis te tuče obišao je planetu, a čak su i ljudi koji vode UFC profil prokomentarisali da je u pitanju sjajan perforans Aleksa Ovečkina.

"Preciznost je bolja od snage, a tajming je važniji od brzine"

Naredni susret između Hurikansa i Kapitalsa na programu je u četvrtak u jedan čas posle ponoći

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

30 d

U fokusu

Vidi sve