Nova vest
Zimski sportovi

Sreda, 22.03.2017.

23:59

Beograd poveo protiv Zvezde u finalnoj seriji

Hokejaški klub Beograd zabeležio je prvu pobedu u finalnoj seriji nad ekipom Crvene zvezde 7:2 (4:0, 1:1, 2:1).

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Beograd poveo protiv Zvezde u finalnoj seriji
Getty Images

'Risovi' su u prvom meču bili silni i već nakon prve trećine najavili da neće biti dileme ko nosi pobedu kući.

Najefikasniji kod Beograđana je bio Marko Milovanović sa dva gola, dok je impresivnu partiju pružio i Samir Saliji sa čak tri asistencije i jednim golom.

Strelci za Beograd su bili i Dimitrije Filipović, Srđan Ristić, Kevin Albers i Marko Brkušanin. Trener risova Nemanja Janković nije skrivao zadovoljstvo nakon dominantne partije.

"Momci su mi zaista pokazali da žele u najboljem ritmu da završe ovo prvenstvo. Dosta se pričalo o uspešnosti ovog projekta i smatram da ćemo ovim finalnim utakmicama, ali i turnirom u Rumuniji opravdati sva očekivanja. Učešće u MOL ligi nam je dalo iskustva da napravimo ovakav rezultat i da pokušamo da ga ponovimo i u revanšu", rekao je Janković.

Druga finalna utakmica na programu u Novom Sadu u sportskoj hali “Spens” sa početkom od 20:15h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

33 d

U fokusu

Vidi sve