- Wimbledon 2018 -

Vučić o Đukanoviću i Đilasu: Ja sam najveći navijač Novaka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, komentarišući tvit Dragana Ðilasa, da je najveći navijač Novaka Ðokovića.

Podeli
TANJUG/ DIMITRIJE GOLL
TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

On je istakao da će to biti uvek, ali da neće zloupotrebljavati njegovu slavu i uspehe pokušavajuću da deo Ðokovićeve slave pređe i na njega.

"Ne bih ni na koji način posebno nikada govorio niti odgovarao Draganu Ðilasu zato što ne mislim da oni zaslužuju bilo kakav ozbiljan odgovor, ali želim da odgovorim zbog toga što Vladimir Ðukanović jeste pogrešio i u navijačkoj i političkoj strasti po mom mišljenju prešao granice u kojima ne pokazuje dovoljno poštovanja prema onome što je za našu zemlju uradio Novak Ðoković“, istakao je Vučić u izjavi Tanjugu.

On je naglasio da nije na predsedniku Republike da reaguje na svaku izjavu poslanika, niti drugih izjava.

"Bilo je mnogo opasnmijih izjava od drugih narodnih poslanika. Jedino opasnije od toga je jad i beda koju izazivaju oni koji ne umeju da se bore političkim sredstvima, oni koji ni na koji način ni ne znaju da urade ništa za Srbju, oni koji jedino što su radili je bila pljačka ove zemlje i to sada sve pokušavaju da zataškaju time što bi se kitili tuđim uspesima. Ðilas je jedan od njih. On je jedan od onih koji je prisustvovao stotinama utakmica, mečeva, bilo košarkaških, teniskih, poput Vuka Jeremića koji se nisu sklanjali sa Vimbldona, Rolan Garosa, koji se nisu sklanjali sa svih utakmica naših košarkaša i košarkašica želeći da barem deo njihove slave pređe na njih“, rekao je Vučić.

Opširnije na našim INFO stranama.

Vesti

prethodna strana 1 / 25 sledeca idi na stranu