Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 10.07.2017.

16:07

"Novak nije prirodno talentovan kao Rodžer i Rafa"

Bivša australijska teniserka Rene Stabs izjavila je da Novak Đoković nema taj prirodan talenat kao što je to slučaj kod Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Izvor: PT

Autor: PT

Getty Images

Rene je poznata dubl igračica pošto je u karijeri osvojila šest Grend slem titula, ali u singlu nikada nije prošla dalje od drugog kola na nekom od četiri GS.

"Budimo realni, Novak nema prirodan talenat kao Rodžera Federa, pa čak i Rafaela Nadala. Novak mora mnogo da radi na osvajanju poena, ali napredovao je dosta kada je reč o forhendu i servisu", rekla je Rena Stabs.

Australijanka je posle na Tviteru napisala da nije rekla da Novak nema uopšte prirodan talenat, već da nije kao Rodžer i Rafa, što je velika razlika.

Zanimljivo mišljenje bivše teniserke koja nikada nije bila sjajna singl igračica, jedva da ima pozitivan skor, a najbolji plasman joj 64. mesto na WTA listi. Ipak, proslavila se u dublu gde je osvajala šest puta Grend slemove, četiri u običnom dublu i dva u miksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

226 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve