Nova vest
Tenis

Nedelja, 03.07.2016.

12:25

Dan VII: Zverev može da iznenadi Berdiha

Prvi put od 2004. godine, a tek četvrti put u istoriji, tenis će biti igran u nedelju na Vimbldonu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Dan VII: Zverev može da iznenadi Berdiha
Photo by Phil Cole/Getty Images

Poslednji dan prve sedmice trećeg Gren slema sezone tradicionalno je slobodan, ali su zbog obilnih kiša i odlaganja organizatori morali da pomere neke mečeve za danas.

Na terenu se neće naći oni najbolji – Novak Đoković iznenađujuće je poražen od Sema Kverija već u trećem kolu, a na programu su dueli koji su počeli u subotu.

Ponuda nije dobra, zbog toga izdvajamo samo jedan meč.

Aleksandar Zverev – Tomaš Berdih

Mladi Nemac već mesecima potvrđuje ono što su mu predviđali, a to je da će biti jedan od naslednika aktuelne generacije svetskog tenisa. Skoro dva metra visoki tinejdžer iz Hamburga obožava da igra na travi, što je pokazalo i finale u Haleu pre nekoliko dana. Na Vimbldonu je već izbacio Matjea i Južnog, pa će sada igrati protiv favorizovanog Tomaša Berdiha. Čeh je 2010. igrao finale na terenima Ol Ingland klaba, ali je od tada samo jednom stigao do četvrtfinala. Kladionice ga vide kao favorita u ovom meču, ali Zverev može da ga iznenadi, pa zašto i da ne trijumfuje. Kada je već savladao Rodžera Federera u Haleu, može i Berdiha.

Predlog: Hrabro na pobedu Aleksandera Zvereva – kvota 2.90.

Nikola Đukić (NikolaDjukic43)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve