Karleuša uplatila VK Partizan 100.000 i poslala jaku poruku

Jelena Karleuša, poznata srpska pevačica, uplatila je vaterpolo klubu Partizan 100.000 dinara kao znak podrške trofejnom klubu iz Beograda.

PTIzvor: B92
Podeli
Foto: Starsport
Foto: Starsport

Crno-beli prolaze kroz veoma težeka period, možda i najteži u istoriji kluba i Karleuša ima je uplatila, kako kaže, simboličnih 100.000 dinara.

Takođe, srpska pevačica kritikovala je i državu napisavši da smo dotakli dno.

"Uplatila sam simboličnih 100.000 dinara. Vaterpolistima. Srpskom ponosu. Za grejanje. Kao država smo dotakli dno. Molim vas, ko koliko može, pomozite i vi. Srpski vaterpolo je zaslužio da mu ovaj narod pomogne. Kad već državu boli k***c", napisala je Karleuša na zvaničnom Tviter profilu.

Partizan je izdao saopštenje u kojem mole za pomoć jer klub prolazi kroz najteži period.

Obraćamo Vam se u ime Vaterpolo kluba Partizan. VK Partizan je mnogo godina sinonim za uspeh u ovom sportu. Mnogo osvojenih medalja su dokaz našeg kvaliteta. Klub koji je cenjen i priznat u celom svetu. Najuspešniji vaterpolisti su ponikli iz naše škole vaterpola. Kod nas vredno trenira 350 dece različitog uzrasta u nadi da će sutra naslediti svoje starije kolege…

Nažalost VK Partizan se suočava sa mnogo problema. Jedno od gorućih pitanja je kako obezbediti adekvatno grejanje u zimskoj sezoni? Vaterpolo klub je došao na ideju da pronađe firme, poštovaoce našeg kluba koji bi nam skromnom donacijom pomogli da rešimo problem grejanja tokom zime i obezbedimo deci i prvom timu uslove kakve zaslužuju.

Naša zamisao je da firme koje pristanu na doniranje pomoći uplate po 3.000 dinara mesečno tokom sledećih 5 meseci, koliko traje grejna sezona i time nam omoguće da nesmetano radimo na našem bazenu, bez bojazni od hladnoće i problema koje hladna voda nosi sa sobom.

VI ste nam jedina nada da se izborimo i uspemo u ovome! Za sve radosti koje je ovaj klub doneo svom narodu, i sve uspehe koje smo zajedno delili stanite uz nas! Vašom podrškom ćemo uspeti da se izbavimo i izađemo iz svega kao pobednici. U ime ove dece, u ime vaterpolista u ime svakog zaposlenog u VK Partizan Vam se unapred zahvaljujemo u nadi da ćete imati volje i načina da nam pomognete!”, piše u saopštenju Partizana.

Srpska pevačica je odlučila da pomogne Partizanu i uz to poslala poruku da se i ostali uključe i pomognu najtrofejnijem srpskom vaterpolo klubu.