Nova vest
Vaterpolo

Subota, 10.11.2018.

22:14

Zvezda vodila 28 minuta i izgubila, Partizan upisao treći poraz

Posle poraza Partizana protiv Primorca u Budvi (14:10), poraz su pretrpeli i vaterpolisti Crvene zvezde, koji su ispustili pobedu protiv Mornara (8:9).

Izvor: B92, vaterpolo vesti

Autor:B92, vaterpolo vesti

Zvezda vodila 28 minuta i izgubila, Partizan upisao treći poraz
Getty Images

Tim iz Kotora je tako stigao do prvih bodova u novoj sezoni, dok su crno-beli pretrpeli treći poraz u regionalnom takmičenju.

U utakmici koja je odigrana u Budvi Partizan je bolje počeo, poveo je 2:0, ali su Crnogorci uspelid a preokrenu, a zatim u trećem delu meča i da obezbede pobede, pošto su poveli 12:7. Briljirali su Goran Grgurević i Damir Crepulja, sa po pet golova.

"Crveno-beli", kojima je ovo četvrti poraz u Regionalnoj A1 ligi, konstantno su vodili do sredine poslednje četvrtine, ali su na kraju izgubili. Zvezda je, predvođena Veljkom Tankosićem, imala prednost od 5:2, zatim početkom poslednjeg perioda 7:5, ali je Mornar 48 sekundi pre kraja stigao do vođstva od 9:8 i tri boda.

Jedini srpski klub koji je bio uspešan je Šabac koji ostvario drugu pobedu trijumfom protiv POŠK-a rezultatom 12:6.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Vaterpolo

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve