Čelsi: Neka brani Kurtoa

Izvršni direktor Čelsija Ron Gurlej kaže da golman Tibo Kurtoa, koji je pozajmljen Atletiku, može da igra za madridski klub protiv "Plavaca" u polufinalu LŠ.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 11.04.2014.

14:57

Default images

Predsednik Atletika Enrike Sereso potvrdio je da u ugovoru o pozajmici postoji klauzula koja sprečava belgijskog golmana da brani protiv Čelsija, osim ako Madridjani ne plate londonskom klubu četiri miliona funti.

"Dogovor o pozajmici pravljen je na početku sezone. Stvar je jednostavna – Kurtoa može da igra protiv Čelsija. To ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje", rekao je Gurlej za britanski Skaj.

Ranije je UEFA saopštila da ne priznaje međuklupske klauzule i da bi Čelsijevo eventualno uslovljavanje Atletika oko igranja Kurtoe narušilo integritet takmičenja.

Prvi meč polufinala Lige šampiona između Atletika i Čelsija igra se 22. aprila u Madridu, a revanš je osam dana kasnije u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: