Sloboda - Partizan pod reflektorima

Reflektori na Gradskom stadionu u Užicu pušteni su u probni rad, a premijeru će imati u subotu na utakmici 5. kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana.

Izvor:

Četvrtak, 12.09.2013.

21:14

Default images

Predsednik Upravnog odbora Slobode Dragan Subotić izjavio je da je Užice ispunilo sve uslove da se na stadionu igraju i evropske utakmice.

"To je izuzetno važno za imidz Užica i fudbala uopšte, a od naredne godine svi domaći klubovi moraju imati reflektorsko osvetljenje ukoliko žele da se takmiče u Superligi", rekao je Subotić.

Subotić je podsetio da je izgradnja reflektora koštala 30 miliona dinara, a da je projekat realizovan zahvaljujući podršci grada Užica, Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Superlige, preko kojih je realizovana donacija UEFA od 135.000 evra za reflektorsko osvetljenje.

Gradonačelnik Užica Saša Milošević istako je da je grad u rekordnom roku obezbedio građevinske dozvole i omogućio da izvođač radova Amiga iz Kraljeva postavi reflektore u dogovorenom roku.

"Sve smo odradili prema planu i u subotu će se u Užicu, prvi put u istoriji, odigrati jedna fudbalska utakmica pod reflektorima", rekao je Milošević.

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Slobode i Partizana biće odigrana u subotu od 20 sati na Gradskom stadionu u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

15 h

Podeli: