U OFK Beogradu završen prelazni rok

Danilo Nikolić, Filip Pjević i Igor Jelić ostaju igrači OFK Beograda iako se beogradski klub dogovorio sa ukrajinskim Volinom o pozajmici.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 03.03.2011.

13:04

Default images

Trojica igrača su proveli pet dana sa ekipom ukrajinskog prvoligaša ali se nisu dogovorili.

"Bili smo dobro prihvaćeni u Volinu, odigrali smo dobru utakmicu protiv Lingbija, odlično trenirali, no ipak nismo mogli da se dogovorimo oko uslova," rekao je za zvanični sajt OFK Beograda Pjević.

Trojica fudbalera normalno rade sa ostatkom ekipe i na raspolaganju su treneru Đurđeviću.

"Radujem se što se vraćam među stare saigrače, da pokušamo da na proleće popravimo utisak iz prvog dela sezone i ponovo krenemo da radujemo naše navijače pobedama, za sta smo se ova dva prethodna meseca i pripremali," kaže Pjević.

Razlog za povratak bili su lični uslovi trojice igrača koji nisu uspeli da se dogovore sa Ukrajincima.

Na kraju, iz OFK Beograda su tokom zime otišli Uroš Sinđić (Panseraikos, Grčka), Luka Merdović (Mladost, Crna Gora), Nenad Lazarevski je pozajmljen somborskom Radničkom a Igor Mišan subotičkom Spartaku. klub su napustili i Aleksandar Mijatović i Igor Popović.

Nova imena su Miloš Mrvaljević koji je došao kao slobodan igrač, Argentinac Augusto Batioja (Inđija), Dušan Stanković i Miloš Stanković (Vlasina), Stevan Marković (Grbalj) i Marko Milić (Bežanija).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: