Ivić: "Teško ćemo stići Partizan"

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 06.10.2008.

22:56

Default images

Poraz u 134. večitom derbiju bio je čak treći za fudbalere Crvene zvezde u Jelen Superligi Srbije. 'Crveno-beli' sada imaju 13 bodova manje od lidera Partizana, a da su u Ljutice Bogdana na neki način već digli ruke od šampionske trke ove sezone ukazuje izjava sportskog direktora Ilije Ivića. "Teško je u ovoj situaciji učiniti nešto u šampionatu Srbije. Mislim da moramo da činimo poteze koji će nas pripremati za narednu sezonu", kaže Ivić.

U Zvezdi, ipak, već sada razmišljaju o pojačanjima u zimskom prelaznom roku, pa će Ivić tako u narednih nekoliko dana otputovati u Brazil u potrazi za novim igračima.

"Želim da vidim neke igrače u sklopu priprema za zimski prelazni rok. Neću raditi prelazne rokove u poslednjem trenutku nego na vreme jer to je preduslov kvalitetnog dovođenja igrača".

Dan nakon meča sa Partizanom, iz Crvene zvezde je saopšteno da će klub kazniti defanzivca Ibrahima Gaja zbog isključenja u nedeljnom derbiju.
"Zvezdin fudbaler uvek mora da ima nivo i ponaša se profesionalno, bez obzira kakva su dešavanja na terenu. Gaj je odmogao ekipi. Rezultat je bio 0:1 i šansa za izjednačenje je postojala ali bez njega je bilo još teže. Zato je kažnjen i to je opomena za sve ostale igrače", rekao je Ivić.

Ognjen Koroman je pozvao saigrače da što pre zaborave na poraz u 134. večitom derbiju i okrenu se nastavku domaćeg prvenstva. Pauza u Jelen Superligi Srbije zbog kvalifikacija za Svetsko prvenstvo će dobro doći 'crveno-belima', kaže Koroman i dodaje da njegov tim nije zaslužio poraz od Partizana.

"Idemo dalje. Šta drugo. Partizan nas je pobedio, mora i to nekada da se dogodi. Ova sezona nam je takva kakva je. Puna trzavica, promena, loših rezultata, ali i to je deo sporta. Treba nam kontinuitet treninga sa novim trenerom jer on može da nas podigne. Nismo dobro radili letos i to nas sada košta. Zato je pauza dobrodošla", rekao je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde.

"Opet je Partizan na Marakanu stigao bojažljivo. Prvo poluvreme je bilo naše. Pre svega zbog nekoliko sjajnih prilika koje smo stvorili. Nismo znali da damo gol i usledila je kazna. Žalim za tim šansama jer bi dva gola u njihovoj mreži obrnula vodu na našu vodenicu", izjavio je Koroman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: