Hamilton: Ludnica; Alonso: Teško je razumeti

Fernando Alonso i Luis Hamilton su prokomentarisali trku u Australiji koju su završili na pobedničkom postolju.

Izvor: SN

Nedelja, 02.04.2023.

10:45

Hamilton: Ludnica; Alonso: Teško je razumeti
Foto: Tanjug/AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake

Vozač Red Bula Maks Ferstapen pobedio je na trci za VN Australije u Melburnu.

Ferstapen je rekao da ne razume odluke direkcije trke da se toliko puta pokažu crvene zastave i trka prekida.

"Ludnica. Imao sam odličnu nedelju, ali Džordž baš nije imao sreće. Sa naše strane je bilo dobrih stvari, ali Rasel nije imao sreće i dobra je stvar što sam došao do bodova nisam očekivao da budem drugi. I dalje se ne osećam komforno u ovom bolidu, trudim se i dajem sve od sebe, ali će ovo biti dugačak projekat. Moramo da se borimo, a hvala svima u fabrici i idemo napred", rekao je Luis Hamilton.

I Alonso je dao svoj sud:

"Rolerkoster emocija, bilo je teško razumeti šta se sve događalo na kraju, ali je bitno da smo imali dobru trku. Luis je bio sjajan, nisam mogao da ga sustignem i prihvatam treće mesto. Prva crvena zastava je pomogla jer su Rasel i Sajns išli na zamenu guma pa smo mesta dobili besplatno, ali druga nam nije pomogla. Ovo je veliki rezultat za ceo tim, treće i četvrto mesto je super, imamo tri treća mesta i bilo bi dobro da odemo poziciju iznad",
kaže Alonso.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: