Milojević o smeni: Ne pogađaju me te priče

Proteklih dana u srpskim medijima bilo je dosta govora o mogućoj smeni na klupi Crvene zvezde.

Izvor: B92

Subota, 01.04.2023.

21:41

Milojević o smeni: Ne pogađaju me te priče
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Posle pobede nad ekipom Mladost GAT od 4:2 (2:2), šef stručnog štaba srpskog šampiona Miloš Milojević, dao je svoje viđenje u vezi sa spekulacijama oko njegovog odlaska.

"Ne remete me te priče. Ne mogu da pričam o tome šta će biti, živimo u sadašnjosti. Sadašnjost je ta da sam ja trener Crvene zvezde i da radim najbolje što mogu", kaže Milojević i dodaje: "Ne, nisam pričao o tome sa upravom kluba".

Rekao je da mu posebno imponuje to što njegov tim još nije poražen u mečevima za bodove.

"Momci imaju dobar odgovor na priče, zadovoljan sam kako rade i zalažu se. Naravno da uvek može bolje, svesni smo toga, ali moram da kažem da smo zaboravili činjenice da smo jedina neporažena ekipa u Evropi. Nadam se da će tako ostati do kraja prvenstva, iako puno igrača rotiramo. Ima dosta pozitivnih stvari", zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: