Klop: Možemo da uradimo ili mnogo ili ništa

Fudbaleri Liverpula u subotu gostuju Mančester sitiju u okviru 29. kola engleske Premijer lige.

Izvor: B92

Petak, 31.03.2023.

17:25

Klop: Možemo da uradimo ili mnogo ili ništa
Foto: EPA-EFE/Kiko Huesca

Menadžer Jirgen Klop izjavio je na konferenciji za medije da će narednih nedelju dana za njegovu ekipu predstavljati intenzivan period.

"U predstojeća dva meseca možemo da uradimo ili mnogo ili ništa. Ovo je svakako već početak pripremnog procesa za narednu sezonu. Jedino što možemo da uradimo do kraja sezone je da izborimo plasman u Ligu šampiona. Nismo u idealnoj poziciji, ali to je i dalje moguće. Moraćemo da dobijemo veliki broj utakmica. Kao da je nedelja Lige šampiona. Biće intenzivno. Nismo glupi. Svesni smo da protiv Reala, a i kasnije na gostovanju Bornmutu, nismo bili dobri, ali je izdanje pre toga, u derbiju sa Mančester junajtedom bilo prvoklasno. Moramo to da pokažemo ponovo“, istakao je Klop.

Svestan je nemački stručnjak šta ga očekuje.

"Igramo sa Sitijem, Čelsijem i Arsenalom svake sezone, ali igrati sa njima u nedelju dana, to je nešto posebno. Drugačije je i nemamo izbora. Većina momaka je zdrava i trudimo se da ih održimo u najboljoj mogućoj formi".

Otkrio je i da Nabi Keita, Luis Dijas i Tijago Alkantara neće biti na meču sa Sitijem, ali da su Darvin Nunjez i Džo Gomez spremni.

Takođe, Klop je rekao da je tokom pauze imao priliku da radi na pripremi naredne sezone.

"Da, iskoristio sam to vreme da se pripremim i za narodnu sezonu i da vidimo kako stojimo sa potencijalnim metama. Ima razgovora, ali još nema odluka. Zaposleni smo oko toga kao što samo možete da zamislite", zaključio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: