Zvezda Baharu nudi milionsku platu

Crvena zvezda je u pregovorima sa izraelskim trenerom Barakom Baharom koji bi mogao da bude naovi šef struke crveno.belih.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.03.2023.

10:00

Zvezda Baharu nudi milionsku platu
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Rukovodstvo crveno-belih je već obavilo razgovore sa aktuelim trenerom Makabija iz Haife koji je zainteresovan da preuzme kormilo tima Crvene zvezde.

I to ako se ostvari može mnogo da mu se isplati, jer crveno-beli nude Baharu milionski ugovor, koji je mnogo veći od onoga što su pre njega zarađivali Milojević i Stanković.

Naime Crvena zvezda je izraelskom treneru stavila ponudu od čak dva miliona evra, odnosno od milion evra po sezoni uz ugovor do leta 2025. godine, saznaje Mondo.

To je mnogo više od onoga što mu trenutno Makabi može da ponudi, jer Bahar u Haifi trenutno zarađuje 350.000 evra po sezon, a u klubu su poručili da bi plata u sledećoj sezoni mogla da bude podignuta na 500.000 evra, što će teško zadovoljiti šefa struke Makabija, ako se zna da je na dobrom putu da ekipi donese i treću uzastopnu titulu.

Barak Bahar ima do sada veoma uspešnu trenersku karijeru, jer gde god da je radio tu je donosio trofeje.

Njegova prethoda ekipa koju je predvodio, Hapoel Ber Ševa sa kojojm je osvojio tri titule prvaka Izraela, i u svojoj dosadašnjoj karijeri ima zasada deset trofeja, što je bio dovoljan razlog da bude prvi pik za trenera Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: