Dođi na "Marakanu" i osvoji mesto u Zvezdinom kampu

FK Crvena zvezda nastavlja da nagrađuje sve one koji redovno dolaze na utakmice.

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2023.

19:35

Dođi na
Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su odlučili da ponovo obraduju zvezdaše uzrasta od 9 do 13 godina.

U subotu od 18 časova, kada je na programu utakmica protiv novosadske Mladosti, najmlađi navijači će ponovo imaju priliku da osvoje besplatno mesto na Zvezdinom kampu u Beogradu koji će biti održan tokom juna i jula ove godine.

Kao što je to bio slučaj na utakmicima protiv Čukaričkog i Novog Pazara, unutar promenoara Marakane biće postavljenje kutije i pripremljene prijave.

Svi zainteresovani zvezdaši starosti od 9 do 13 godina, popunjavanjem formulara i ubacivanjem u kutiju, učestvuju u nagradnoj igri, a srećni dobitnik biće izvučen posle meča sa ekipom Mladost GAT, od strane jednog prvotimca, o čemu će svi zvezdaši biti blagovremeno obavešteni putem naloga društevim mrežama.

Zvezdin kamp je otvoren za svu decu, bez obzira da li se mališani aktivno bave fudbalom ili ne. Kamp pod nazivom "Ostvari svoje snove, budi Zvezdina zvezda" koji se održava u Beogradu je podeljen u dve smene. Prvi termin je od 26. do 30. juna, a drugi od 3. do 7. jula.

Zvezdin kamp je prilika da se napravi selekcija igrača, koji će imati mogućnost da prikažu kvalitet i postanu deo fudbalske akademije. Ponuda za kamp „Ostvari svoje snove – budi Zvezdina zvezda“ obuhvata: - 5 radnih dana od 9 do 16 časova - Dva treninga dnevno pod stručnim nadzorom Zvezdinih trenera - Motoričko testiranje svih polaznika sa izveštajem - Diplomu sa kampa - Paket opreme: tri majice, dva šortsa i dres - Užina između treninga - Lekarski nadzor - Korišćenje fudbalskih terena - Animacijski program (obilazak stadiona, video prezentacija, poseta muzeja...) - Najuspešnijim polaznicima omogućujemo probne treninge u našem klubu - Posetu treningu ili utakmici prvog tima (ukoliko u tom periodu budu imali aktivnosti na našem stadionu) - Članstvo kluba - Upoznavanje sadašnjih i bivših igrača - Panoramski obilazak Beograda sa vodičem Kontakt: +38162207854 Direktor: Nenad Petrović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: