Nagelsman stiže u London?

Uprava fudbalskog kluba Totenhem kontaktirala je trenera Julijana Nagelsmana u vezi angažmana, preneli su nemački mediji.

Izvor: Beta

Utorak, 28.03.2023.

12:36

Nagelsman stiže u London?
Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Totenhem traži trenera nakon što je u nedelju uveče sporazumno raskinuo saradnju sa Italijanom Antoniom Konteom.

Nagelsman je prošlog petka dobio otkaz u Bajernu iz Minhena, nakon što je ekipa pala na drugo mesto na tabeli Bundeslige. Skaj Nemačka preneo je da je uprava londonskog kluba kontaktirala 35-godišnjeg trenera, ali da je malo verovatno da će on odmah zameniti Kontea.

Nemački trener uzeo je slobodno vreme kako bi odlučio o budućnosti, a mediji spekulišu da je za njega zainteresovan i Real Madrid.

Konte se sinoć putem društvenih mreža oprostio od navijača Totenhema.

"Fudbal je strast. Duboko sam zahvalan svakome u klubu koji je cenio i delio moju strast i intenzivan način kojim živim kao fudbalski trener. Posebno sam zahvalan navijačima koji su me uvek podržavali i cenili, bilo je nezaboravno čuti ih kako skandiraju moje ime. Naše zajedničko putovanje je završeno, želim vam sve najbolje u budućnosti", naveo je Konte.

On je u Torinu sa porodicom i želeo bi da nastavi karijeru u Italiji.

Međutim, nema mnogo klubova u Seriji A koji su spremni da prihvate njegove zahteve za platu ili da ulože u tim onoliko koliko bi Konte želeo, naveo je Skaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: