Potvrđeno: Otkaz Nagelsmanu, Tuhel novi trener Bajerna

Uprava Bajerna potvrdila je da je raskinula saradnju sa Julijaniom Nagelamsnom i na mesto trenera postavila Tomasa Tuhela.

Izvor: Z.K.

Petak, 24.03.2023.

19:00

Potvrđeno: Otkaz Nagelsmanu, Tuhel novi trener Bajerna
Foto: Profimedia

Posle popodnevnog sastanka, oglasila se uprava kluba iz Minhena, koja je potvrdila da je sa Tuhelom potpisala ugovor koji će važiti do 30. juna 2025.

"Lično bih se zahvalio Julijanu i njegovim timu u ime svih u Bajernu, želimo svima mnogo sreće u budućnosti", poručio je izvršni direktor Oliver Kan.

On je takođe rekao i da je do smene došlo i zbog sve slabijih partija ekipe koje nisu bile na kvalitetu koje igrači poseduju.

"Velike fluktuacije u igrama su učinile da posumnjamo u naše ciljeve ove sezone, ali i ubuduće. Zato smo rešili da reagujemo sada", rekao je Kan.

Sportski direktor Hasan Salihamidžić je poručio da je "veoma zahvalan Nagelsmanu na svemu što je uradio za Bajern" i takođe mu poželeo sve najbolje ubuduće.

Što se tiče Tuhela, on će prvi trening sa igračima imati narednog ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: