Eriksen na terenu u aprilu

Vezista Mančester junajteda Kristijan Eriksen mogao bi uskoro da se vrati na teren.

Izvor: Z.K.

Sreda, 22.03.2023.

17:55

Eriksen na terenu u aprilu
Foto: Profimedia

Reprezentativac Danske je na društvenim mrežama podelio snimak na kom se vidi da je počeo da trenira posle povrede članka koju je zadobio u januaru na meču FA Kupa sa Redingom.

Mislilo se da Eriksen možda neće moći da zaigra pre maja i samog kraja sezone, ali čini se da će se oporaviti nešto ranije i pomoći ekipi u seriji brojnih mečeva u narednih mesec dana.

Erikson je podelio fotografije na kojima se vidi kako je u početku, zbog povrede levog članka, nosio zaštitnu čizmu, do onih kako nosi kopačke što znači da je počeo sa normalnim radom.

I Erik ten Hag, menadžer Junajteda, nedavno je rekao kako će se Eriksen vratiti uskoro.

"Neće biti spreman za nedelju, ali će biti na terenu u aprilu. Uskoro se vraća", potvrdio je Holanđanin pred meč sa Fulamom u FA Kupu.

To će svakako biti značajno za Junajted koji je i dalje u takmičenju na tri fronta.

Tim je u 88 dana od decembra do marta odigrao 25 utakmica, ubedljivo najviše od svih u Evropi.

Ni april neće biti ništa manje izazovan jer ih od 2. do 30. aprila očekuje čak devet utakmica.

Kako je Kazemiro suspendovan na naredna tri meča u domaćim takmičenjima, povratak Eriksona svakako će biti od znajača, zbog manjka igrača u sredini terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: