Konors o Đokoviću: To je brutalno

Bivši teniski šampion Džimi Konors je u svom podkastu podržao Novaka Đokovića i njegove odluke, uprkos tome što je trpeo osude javnosti zbog toga.

Izvor: SS

Subota, 04.02.2023.

16:25

Konors o Đokoviću: To je brutalno
EPA-EFE/JAMES ROSS

Đoković je pre nedelju dana osvojio Australijan open po 10. put u karijeri, ukupno 22. grend slem u karijeri i vratio se na prvo mesto.

Sve to godinu dana nakon što ga je Vlada Australije deportovala iz te države i loše se ponela prema njemu.

"Čovek je stajao uz svoje ubeđenja, bilo da su ispravna ili pogrešna. I bio je spreman da zbog toga plati cenu, nije se povlačio. Bio je spreman i na to da ga izbace iz tenisa. To je brutalno. Mogu da se identifikujem sa Novakom, jer sam i ja bio odstranjen sa Rolan Garosa. Sad će neko da kaže da pričam ovako zato što sam besan. Ali, nisam besan. Samo znam da mnogi koji su juče najviše pljuvali po Đokoviću, sada ga podržavaju. Svi redom",
izjavio je Konors.

Podsetimo, Konors drži jedan od rekorda koje Đoković juri, a to je ukupan broj titula u karijeri – 109.

Od toga su osam bili grend slemovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: