Iz Superlige u Uzbekistan

Dosadašnji fudbaler Voždovca Miloš Milović karijeru će nastaviti u Navbahoru, viceprvaku Uzbekistana, saopštio je beogradski klub.

Izvor:

Subota, 28.01.2023.

13:04

Iz Superlige u Uzbekistan
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Milović je u leto 2020. godine došao u Voždovac i od tada je odigrao 77 utakmica u svim takmičenjima, a samo u dve nije bio starter. On je na terenu proveo 6.721 minut u dresu kluba sa Dušanovca.

Pet puta se upisao u listu strelaca, a ove sezone je golom protiv Radničkog iz Niša doneo tri boda svom timu. Dobre partije u beogradskom klubu obezbedile su mu i poziv u seniorsku selekciju Crne Gore.

Ovaj 27-godišnji defanzivac oprostio se od saigrača u Antaliji i poželeo im mnogo sreće u nastavku sezone.

"Izuzetno sam zahvalan Voždovcu što mi je dao priliku da se afirmišem kao igrač. Proveo sam prelepe skoro tri godine u klubu i 'krov' smatram svojom drugom kućom. Iako nije bilo lako doneti odluku, usaglasili smo se da je vreme za naredni korak u mojoj karijeri i nadam se da je Navbahgor pravi izbor", rekao je Milović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: