Petrić: Igrači su fizički spremni

Gordan Petrić bio je zadovoljan ukupno odrađenim poslom nakon 16 dana priprema u Antaliji, uprkos dva poraza poslednjeg dana boravka u Turskoj.

Izvor: SS

Petak, 27.01.2023.

17:05

Petrić: Igrači su fizički spremni
Foto: FK Partizan/Miroslav Todoroviæ

Posle meča protiv CSKA iz Moskve (1:2), Petrić je istakao da su igrači definitivno spremni na fizičkom planu za nastavak sezone koji je zakazan za 5. februar protiv Napretka u Kruševcu.

"Generalno sam zadovoljan, ono što smo planirali, to smo i uradili što se tiče treninga. Igrači su definitivno fizički spremni. Imali smo utakmice u kojima smo kombinovali sastave i svi igrači koji su odigrali, zaslužili su da budu u prvoj postavi. Ko će biti u njoj, zavisi od naše odluke u narednih sedam ili osam dana", rekao je Petrić za TV "ArenaSport".

Da li je već iskristalisano ko će biti u prvoj postavi u Kruševcu i protiv Šerifa u šesnaestini finala Lige konferencije?

"Sigurno da imam za Kruševac, ta utakmica će biti zahtevna. Uvek je Napredak nezgodan na svom terenu, a pitanje je i da li će teren biti onakav kako nama odgovara. Sigurno za prvu utakmicu imamo ideju ko će igrati".

Da li će mladi igrači dobiti veću šansu u prolećnoj polusezoni?

"Realno, ovih 21,22 igrača koji su u rosteru, oni će izvući polusezonu. Ne samo mladi igrači, nego svi su dobili minutažu, to mi je bilo bitno, da svi dobiju šansu".

Čime bi Petrić bio zadovoljan na kraju sezone?

"Opet se vraćam na to da su igrači bili ovde 16 dana, nijedan problem nismo imali ni ovde sa njima, ni u Beogradu. Sve što je bilo u planu da se odradi, odradili smo. Možda smo preterali sa dve utakmice u toku dana, ali su dobru minutažu odradili i, opet ponavljam, sigurno su fizički spremni", poručio je Gordan Petrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: