Tadić: Igrali smo kao ku**c

Kapiten Ajaksa Dušan Tadić preuzeo je na sebe odgovornost za loše rezultate tog kluba, kao i otkaz koji je dobio Alfred Šrojder.

Izvor: SS

Petak, 27.01.2023.

15:25

Tadić: Igrali smo kao ku**c
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Ajaks je vezao sedmu utakmicu bez trijumfa u holandskoj Erediviziji, odoleo mu je i Folendam (1:1), što mu se nije desilo još od sezone 1964/1965.

Ceh je platio Šrojder, za koga je direktor Edvin van der Sar rekao da nije doprineo razvijanju kluba u željenom smeru.

"Kakav nam je trener sada potreban? Mora da bude jaka ličnost. Ali, grupa igrača ostaje ista, to znate? A mi smo igrali kao ku**c. Ajaks je peti i to je neverovatno. Izgubili smo karaktere u svlačionici i fali nam odlučnost!", besno je izjavio Tadić posle utakmice.

Nastavio je vrlo ogorčeno da priča.

"Stidim se i odgovoran sam za otpuštanje Alfreda Šrudera. Svi igrači bi trebalo da se osećaju isto jer smo podbacili. Ne pobediti po ko zna koji put ove sezone ne bi trebalo i ne sme da se dešava Ajaksu. Što se tiče trenera... Tako funkcioniše fudbal, ali bismo svi trebali da se pogledamo u ogledalo. Hajde, nemojte pobediti Folendam kod kuće! Ko god da je trener, moraš da pobediš, pa čak i bez menadžera moraš dobiti", rekao je Tadić.

Ajaks je peti na tabeli Eredivizije, sa sedam bodova manje u odnosu na prvoplasirani Fejenord.

U Ligi Evrope će igrati protiv Union Berlina, nakon ispadanja iz Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: