"Ronaldo će nastaviti karijeru u vrhunskom klubu"

Bivši engleski reprezentativac Geri Nevil izjavio je da veruje da će portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo da nastavi karijeru u nekom vrhunskom klubu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.11.2022.

11:40

Foto: Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Ronaldo se trenutno sa reprezentacijom Portugalije nalazi na Svetskom prvenstvu u Kataru, a nedavno je raskinuo ugovor sa Mančester junajtedom.

Portugalac navodno ima bogate ponude iz Saudijske Arabije i SAD-a, ali Nevil veruje da će Ronaldo u nekom evropskom klubu da nastavi karijeru.

"Mislim da će Ronaldo da traži vrhunski klub, koji će mu ponuditi ugovor na četiri ili pet meseci. On će u tom klubu da ima odlučujuću ulogu u eliti evropskog fudbala. Mislim da mu je to prioritet, jer želi da igra u Ligi šampiona i da ostane na najvišem nivou", rekao je Nevil.

On je istakao da Ronaldo može da postigne 20 golova do kraja sezone.

"Ronaldo želi da dokaže da ono što se dogodilo u Mančester junajtedu nije bilo u redu. On će imati jakih četiri ili pet meseci i može da postigne 15 do 20 golova u tom periodu", rekao je Nevil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: