Nada za Novaka: Ukidanje mera oko putovanja u SAD uskoro?

Novak Đoković mogao bi ipak da zaigra na ovogodišnjem US Openu.

Izvor: Z.K.

Subota, 13.08.2022.

15:16

Nada za Novaka: Ukidanje mera oko putovanja u SAD uskoro?
Foto: Profimedia

Centar za kontrolu bolesti je u petak objavio odluku o ublažavanju mera, kao i da nevakcinisane osobe imaju potpuno ista prava kao vakcinisane.

Tada je izostalo ukidanje mera koje se odnosi na strane državljane koji žele da uđu u Ameriku nevakcinisani, ali i to bi uskoro moglo da se desi, što bi Đokoviću širom otvorilo vrata učešća u Njujorku.

Kako objavljuju mediji preko Atlantika, iz CDC su objavili da će se uskoro oglasiti i u vezi mera koja se tiču putovanja i to je dovoljan razlog da optimizam u taboru bivšeg broja jedan bude velik.

"U narednim nedeljama, CDC će raditi na tome da ispravi postojeća uputstva, poput onih koja se tiču brige o zdravstvenom sistemu, zatim će se postaviti objašnjenje o većem riziku transmisije virusa, ali i svega što se tiče putovanja, sa današnjim ažuriranjem", stoji u saopštenju.

Dakle, moguće je očekivati da odredba o tome da nevakcinisani stranci ne mogu da uđu u SAD bude konačno suspendovana.

Ipak, dok se to ne dogodi, Novak može samo da trenira i nada se najboljem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: