Kapiten i golman Partizan: Navijači nas nisu maltretirali, želja da se uruši atmosfera

Kapiten i golman Partizana Slobodan Urošević i Nemanja Stevanović demantovali su da su ih navijači maltretirali posle eliminacije od AEK-a.

Izvor: B92

Petak, 12.08.2022.

11:00

Kapiten i golman Partizan: Navijači nas nisu maltretirali, želja da se uruši atmosfera
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Igrači Partizana su posle remija sa kiparskim timom mirno stajali ispod južne tribine dok su "grobari" izražavali nezadovoljstvo.

Čak su neki od navijača sišli do igrača, a mnogi fudbaleri su završili u svlačionici bez dresova.

"Povodom natpisa pojedinih medija i navoda da su igrači Partizana maltretirani od strane navijača sa južne tribine i da su nam nasilno skidani dresovi, želimo da obavestimo javnost da su takvi natpisi laž i da nije bilo nasilnog ponašanja prema igračima niti nasilnog skidanja dresova. Ovakvim natpisima se pokazuje jasna želja i motiv da se naruši atmosfera u klubu", navodi se u sapštenju kluba ispod kog su potpisani kapiten Urošević i golman Stevanović.

Partizan je posle poraza u Larnaki 2:1 izgubio u revanšu u Beogradu 2:2 pa je eliminisan iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Igraće plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamrun Spartansa sa Malte – 18. i 25. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: