Đukić: "Ofanzivno od starta"

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Utorak, 05.09.2006.

16:24

Default images

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Miroslav Đukić izjavio je da će njegova ekipa u meču protiv Litvanije igrati ofanzivno i na pobedu, "jer drugačije i ne ume da igra".

"Iako nam odgovara i nerešen rezultat, napašćemo Litvaniju od prvog minuta. U prirodi ovih igrača je da igraju ofanzivno i ne umeju da kalkulišu", rekao je Đukić u Novom Sadu, uoči poslednje kvalifikacione utakmice za Prvenstvo Evrope, koja se igra u sredu.

On je upozorio da će njegovu ekipu na stadionu Vojvodine sačekati "tvrd protivnik", koji igra sa puno kontranapada i kome se ne sme dozvoliti da kontroliše loptu.

Đukić je naveo da Drinčić, koji se povredio u nedeljnom duelu sa Gruzijom, neće biti u kombinaciji za meč sa Litvanijom, kao i da će se stanje Nemanje Rnića znati tek posle popodnevnog treninga.

Selektor ipak nije želeo da saopšti ko će zameniti dvojicu fudbalera koji su do sada bili članovi startne postave mlade reprezentacije Srbije.

Utakmica Srbija – Litvanija igra se u sredu od 17 časova. Srbiju u baraž vodi pobeda ili nerešen rezultat.

Ulaznice se prodaju po ceni od 100 dinara za severnu, 200 dinara za istočnu i 300 dinara za zapadnu tribinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: